Nowe metody diagnostyki chorób u dzieci.
Prawdziwa pizza każdemu kojarzy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie uzyskamy tak należytej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów i z przyprawami najlepszego gatunku – sprawdź ANCHOR. Jakkolwiek mimo pozorom, pizza nie jest w najwyższym stopniu ulubiona strawa Włochów. Włosi miłują pasty w każdej postaci. Ziemniak są tu spożywane sporadycznie, ale makarony praktycznie wolno spotkać nieomalże w jakimkolwiek daniu. Przejeżdżając prze małe włoskie miasteczka, jesteśmy w stanie zobaczyć, jak przed domami stoją wielkie kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla jakiejkolwiek włoskiej gospodyni wyrabianie domowego makaronu to jedno z koronnych kuchennych zajęć. Zresztą, tak słusznego makaronu nie kupi się w żadnym sklepie. Makaron jedzony jest we Włoszech poprzez cały rok – tak samo, jak ANCHOR. W znojne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, parę listków świeżych ziół i mamy prędkie, najlepsze jedzenie pod słońcem – uprzejmie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest ekskluzywna, jej smaki powstają w oparciu o produkty sezonowe, a taki sposób żywienia jest najzdrowszy.
1. Tutaj
3. Kontakt
5. Recenzje